NEUTRIX kézi Volfrám köszörű készlet

Iweld hegesztéstechnika NEUTRIX kézi Volfrám köszörű készlet 9NEUTRIXSET
Szállítás
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
397 190 Ft (nettó: 312 747 Ft)
Hitelkalkulátor

Az Inelco Grinders által kifejlesztett hordozható Volfrámelektróda-köszörű teljesíti a környezetvédelmi követelményeket és az AWI és plazmahegesztés kapcsán felmerülő magas minőségi elvárásokat.


A hordtáskának és a csekély súlynak köszönhetően a NEUTRIX ideális helyszíni hegesztési munkáknál, ahol hordozható köszörűre van szükség.
A NEUTRIX az egyetlen gép amely integrált porelszívással és cserélhető szurővel rendelkezik, ezáltal védve a felhasználót és a környezetet az egészségtelen csiszolóportól.
Standard elektróda befogóval akár 19 mm -es elektróda is köszörülheto, egy speciális befogóval ez a hossz 15 m is lehet. Az elektródatartó használata tökéletes csúcsgeometriát biztosít.


A Neutrix kémlelőüvegén keresztül a felhasználó látja a köszörülési folyamatot.
A művelet nagyon egyszerű, a fokskálán beállítható a kívánt köszörülési szög majd a rögzítő eszközzel biztosítható az elektróda a tartóban. Az elektróda így minimális vesztességgel köszörülhető (0,3mm) Az elektródatartó használata tökéletesen koncentrikus befogást biztosít, ezáltal az elektródacsúcs optimális lesz. Ez elengedhetetlen a hegesztés minősége és az elektróda élettartama szempontjából.


További különlegessége a NEUTRIX köszörunek, hogy rendelkezik egy excentrikus tárcsával mely lehetővé teszi, hogy a gyémánttárcsa három nyomvoalonon használható.
A Neutrix tartozéka minden kiegészítő amely 1,6-3,2 mm átmérojű elektróda köszörüléséhez szükséges.
A Neutrix CE jelöléssel rendelkezik és megfelel minden EU szabváynak.

NEUTRIX kézi Volfrám köszörű készlet 9NEUTRIXSET műszaki paraméterei

Elektróda átmérő: 0.8 - 3.2 mm
Minimális hossz               : 19 mm (15mm-speciális befogóval)
Köszörülési szög: 7.5° - 90°
Csúcsszög: 15° - 180°
Motor: 230V-50Hz 650W
Fordulatszám: 8000 - 32 000 rpm
Súly: 2.8 kg


Bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, keressen minket bátran elérhetőségeinken vagy kattintson a szöveg alatti kérdőjel ikonra és már írhat is nekünk.
Adatok
Cikkszám
9NEUTRIXSET