ULTIMA-TIG asztali Volfrám köszörű gép UT03-2 (1,6-4,0 mm)

Iweld hegesztéstechnika ULTIMA-TIG asztali Volfrám köszörű gép UT03-2 (1,6-4,0 mm)
Szállítás
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
1 244 990 Ft (nettó: 980 305 Ft)
Hitelkalkulátor

Az ULTIMA-TIG szabadalmaztatott nedves csiszológép környezetbarát módszert kínál a Volfrámelektróda köszörülésre, ezáltal biztosítja a tökéletes elektródacsúcsot AWI hegesztéshez.
A köszörülés és vágás egy zárt kamrában történik ahol folyadék hűti a gyémánttárcsát és az elektródát. Emellett a köszörüléskor keletkező port is biztonságosan összegyűjti egy tartályba. A tartály cserélhető, így a veszélyes hulladék elkülönítése biztosított.
A magas köszörülési sebeség, folyadékhűtéssel kombinálva egyenletes és sima felületet eredményez és megakadályozza az elektróda túlmelegedését. Tökéletes hegesztési eredmények érhetőek el, a köszörüléskor precízen központosított pzíciót biztosító, egyedülálló elektródabefogó segítségével. Az elektródatartó és a túlnyúlás pontos beállítása minimalizálja a Volfrámelektróda veszteséget köszörüléskor.
Az ULTIMA-TIG lehetővé teszi a Volfrámelektróda tökéletes csúcsszögének és hosszának kialakitását bármilyen speciális hegesztési feladathoz.
A készülék CE jelöléssel rendelkezik és megfelel minden EU szabváynak.

ULTIMA-TIG asztali Volfrám köszörű gép UT03-2 (1,6-4,0 mm) 9ULTIMATIGGRN műszaki paraméterei

Elektróda átmérő: 0.8 - 3.2 mm
Minimális hossz: 15 mm (8mm-speciális befogóval)
Köszörülési szög: 7.5° - 90°
Csúcsszög: 15° - 180°
Motor: 230V-50Hz  380W
Fordulatszám: 8 500 rpm
Köszörülési sebesség: 44 m/sec


Bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, keressen minket bátran elérhetőségeinken vagy kattintson a szöveg alatti kérdőjel ikonra és már írhat is nekünk.
Adatok
Cikkszám
9ULTIMATIGGRN