ULTIMA-TIG asztali Volfrám köszörű gép UT03-2 Spec.(2,4-8,0 mm) 9ULTIMATIGSPEC

Iweld hegesztéstechnika ULTIMA-TIG asztali Volfrám köszörű gép UT03-2 Spec 2,4-8,0 mm
Szállítás
Rendelésre

Az ULTIMA-TIG szabadalmaztatott nedves csiszológép környezetbarát módszert kínál a Volfrámelektróda köszörülésre, ezáltal biztosítja a tökéletes elektródacsúcsot AWI hegesztéshez.


A köszörülés és vágás egy zárt kamrában történik ahol folyadék hűti a gyémánttárcsát és az elektródát. Emellett a köszörüléskor keletkező port is biztonságosan összegyűjti egy tartályba. A tartály cserélhető, így a veszélyes hulladék elkülönítése biztosított.


A magas köszörülési sebeség, folyadékhűtéssel kombinálva egyenletes és sima felületet eredményez és megakadályozza az elektróda túlmelegedését. Tökéletes hegesztési eredmények érhetőek el, a köszörüléskor precízen központosított pzíciót biztosító, egyedülálló elektródabefogó segítségével. Az elektródatartó és a túlnyúlás pontos beállítása minimalizálja a Volfrámelektróda veszteséget köszörüléskor.


Az ULTIMA-TIG lehetővé teszi a Volfrámelektróda tökéletes csúcsszögének és hosszának kialakitását bármilyen speciális hegesztési feladathoz.
A készülék CE jelöléssel rendelkezik és megfelel minden EU szabváynak.

ULTIMA-TIG asztali Volfrám köszörű gép UT03-2 Spec.(2,4-8,0 mm) 9ULTIMATIGSPEC műszaki paraméterei:

Elektróda átmérő: 2.4 - 4.8 - 8.0 mm
Minimális hossz: 15 mm (8mm-speciális befogóval)
Köszörülési szög: 7.5° - 90°
Csúcsszög: 15° - 180°
Motor: 230V-50Hz  380W
Fordulatszám: 8 500 rpm
Köszörülési sebesség: 44 m/sec


Bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, keressen minket bátran elérhetőségeinken vagy kattintson a szöveg alatti kérdőjel ikonra és már írhat is nekünk.
Adatok
Cikkszám
9ULTIMATIGSPEC